AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

Eladó 3 szobás lakás a Nyárfasor utcában

Kód: 8102
200 000 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Ár:
Fürdőszoba:
Helység:
Szoba:
Eladó/Kiadó:
Típus:

Eladásra kínálunk egy 3 szobás, nagyon világos, dél-nyugati fekvésű lakást a Nyárfasor (Plopilor) utcában. A lakás egy 4 emeletes tömbház negyedik emeletén található, és a következő beosztással rendelkezik: nappali, 2 hálószoba, konyha, 2 fürdőszoba, előszoba, kamra és 1 erkély. Teljesen berendezett és mosógéppel, gáztűzhellyel, elektromos sütővel, szagelszívóval, beépített No Frost hűtőszekrénnyel felszerelt. Továbbá adottak még:

- fa parketta (kőris);

- mosható festékkel festett falak;

- modern csempe a fürdőszobában és a konyhában;

- termopán ablakok (Rehau);

- fa belső ajtók;

- fém bejárati ajtó;

- saját központi fűtési rendszer.

A lakás Kolozsvár egyik legkeresettebb negyedében található. Számos kikapcsolódási, sportolási lehetőségre nyílik lehetőség: uszodák, teniszpályák, focipályák és kerékpárutak egyaránt rendelkezésre állnak. Ugyanakkor a Sétatér és a BT Aréna közvetlen közelében található. Ezenkívül villamosmegállók, óvodák és oktatási intézmények 100 méteren belül találhatók. Általában családnak, de akár párnak vagy bárkinek, aki befektetésnek szeretné megfelelő választás lehet. Ár: 200000 euró.

 

Amennyiben további résztleteket kíván megtudni az ingatlanról, kérjük írjon nekünk az reform.reform@yahoo.com e-mail címre, illetve rendelkezésére állunk a következő telefonszámon: +40735516227

A fenti ajánlat tájékoztató jellegű, megtörténhet, hogy az ingatlant időközben értékesítették, vagy megváltozott az árértéke. Cégünk nem vállal felelősséget a hirdetés tartalmáért és időszerűségéért.

Elérhetőségek:

cím: Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro