AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

Apartament cu 3 camere de vânzare pe strada Plopilor, în vechiul cartier Plopilor

Cod: 8102
200 000 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Nr. băi:
Localizare:
Nr. camere:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):

Vă propunem spre vânzare un apartament cu 3 camere decomandate, foarte luminoase având și orientarea sud-vestică de pe strada Plopilor, în vechiul cartier Plopilor. Situat la etajul patru al unui bloc cu 4 etaje ce urmează să fie reabilitat termic, apartamentul este compartimentat astfel: living, 2 dormitoare, bucătărie, 2 băi, hol, cămară și 1 balcon. Complet mobilat și utilat cu mașină de spălat rufe, aragaz pe gaz, cuptor electric, hotă, frigider încorporat No Frost.

Finisajele sunt următoarele:

- parchet din lemn masiv (frasin);

- pereți vopsiți cu vopsea lavabilă;

- gresie modernă în baie și bucătărie;

- ferestre termoizolante din PVC 3 pan (Rehau);

- uși interioare din lemn masiv;

- ușă de intrare metalică;

-  încălzirea este asigurată de centrală proprie pe gaz.

Apartamentul este situat într-una dintre cele mai căutate zone din Cluj Napoca. Cartierul oferă facilități precum terenuri de tenis, terenuri de fotbal și piste de biciclete. Noua plajă Grigorescu, Parcul Central și BT Arena se află în imediata vecinătate. În plus, la 100 de metri de clădire se află stații de transport public, precum și grădinițe și instituții de învățământ. Este în general potrivit pentru o familie, dar și pentru un cuplu sau pentru oricine are o idee de investiție, într-o locație privilegiată și într-o zonă foarte liniștită a orașului, dorită de mulți pentru accesibilitate, dar izolată de traficul rutier și agitația urbană, cu mult spațiu verde.

Preț: 200000 euro

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro