AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

Servicii

Creditele bancare şi ofertele pentru credite pot diferi prin multe mijloace. Primul mijloc ar fi comisioanele ascunse sau dobânzile care pot fi mici la data luării creditului şi numai după puţin timp pot creşte semnificativ, sau sunt mai multe tehnici bancare prin care se racoleză clienţi nepricepuţi.

Este important să se consulte clientul care apelează la un astfel de credit cu un consultant şi specialist independent cine nu este influenţat de nici o unitate, dar le cunoaşte în detalii fiecare ofertă în parte. Agenţia imobiliară Reform poate oferi un consultant care vă prezintă toate ofertele de pe piaţa bancară.

În ultimii ani creditul bancar a reprezentat unica soluţie pentru marea majoritate a cumpărătorilor în vederea achiziţionării unui imobil, astfel încăt creditele au început să predomine piaţa imobiliară. Găsirea soluţiei în alegerea creditului potrivit este o problemă foarte grea.

Agenţia Reform vă oferă o  gamă largă de servicii în domeniul bancar, inclusiv acela de a vă facilita obţinerea unui credit ipotecar/imobiliar şi implicit întocmirea dosarului de credit şi asistarea tranzacţiei până la final.

Pentru clienţii şi partenerii de afaceri persoane juridice, oferim consultanţă pentru studiu de fezablitate, calcule de cash-flow, studii pentru calculele de vânzare a imobilului, totodată studii si evaluări pentru finanţarea proiectelor.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro