AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

Consultanţă în investiţii

Firma noastră vă oferă în cel mai scurt termen, cu dotări profesionale şi de calitate evaluări imobiliare şi consultanţă în afacerile din domeniul imobiliar. Poate oferi şi urmărirea preţurilor a oricărui segment imobiliar în parte. Oferim la cerere studii de fezabilitate şi consultanţă în toate problemele juridice care se ivesc la investiţiile şi exploatarea domeniului imobiliar.

Activitatea noastră nu se limitează doar în Cluj-Napoca şi zonele limitrofe ci avem liste cu referinţe din toată Transilvania.

Echipa noastră este specializată la nivel înalt, are o experienţă vastă şi respectă toate prevederile legale pentru a vă prezenta studii şi consultanţă la cererea d-voastră.

Firma noastră oferă garanţii pentru servicii, nu a fost necesară intervenţia instanţelor judecătoreşti pentru nerespectarea unor clauze contractuale. Firma noastră nu are datorii expirate.

Suntem membrii UNIM (Uniunea Natională a Agenţiilor Imobiliare) şi avem condiţia materială şi capacitate profesională de a desfăşura activităţi imobiliare specifice a agenţiilor imobiliare. UNIM este membru CEPI (European Council of Real Estate Profesions)

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro