AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

Rólunk

Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk a romániai ingatlanpiacon. Ez idő alatt számos üzlethelyiség, családi ház, építési telek és társasházi lakás adás-vételében, illetve bérbeadásában működtünk közre. Ügyfélbázisunk széleskörű, a helyi magánszemélyektől és vállalkozókon keresztül egészen a külföldi nagyvállalatokig terjed. Diszkréciónkban bízva számos közéleti személyiség is bizalommal fordul hozzánk.

Kínálataink a luxusingatlanoktól az egyszerű garzonlakásokig terjed, valamint kíváló helyismertünknek köszönhetően számos üzlethelység bérbeadásában is folyamatosan közreműködünk. Folyamatosan keresünk és kínálunk ingatlanokat Kolozsváron és környékén, de portfóliónk egyre inkább kiterjed a szélesebb körű erdélyi ingatlanpiacra (amely a Partiumtól Székelyföldig terjed).


Filozófiánk: Több mint ingatlanközvetítő, tanácsadó.

Hosszútávú ügyfélkapcsolat kialakításában bízva igyekszünk összetett komplex tanácsadói szolgáltatást nyújtani ügyfeleink számára, amely során az igények felmérése és megértését követően segítjük ügyfeleinket a számukra leginkább kedvező megoldás megtalálásában. Vállalati ügyfeleinknek segítünk a számukra leginkább megfelelő ingatlan megtalálásában (kültelek, irodahelység), és ezen túlmenően befektetési tanácsainkkal proaktívan közreműködünk az üzleti modell kialakításához.


Stratégiánk:

Számunkra legjobb reklám az elégedett ügyfél. Stratégiai célunk, hogy az erdélyi ingatlanpiacon szolgáltatásainkkal minél szélesebb körben érjünk el (romániai, magyarországi és külföldi) magyar ügyfeleket, akik irodánkban saját anyanyelvükön intézhetik ingatlanügyeiket.


Eszközeink:

  • ingatlanpiaci tapasztalattal rendelkező munkatársak
  • szakképzett munkatársak
  • széleskörű adatbázis az elérhető ingatlanokról és azok árazásáról
  • diszkrét ügyintézés.

Elérhetőségek:

cím: Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro