AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

Szolgáltatásaink

HITELÜGYINTÉZÉS

Nagyon nehéz és időigényes feladat eligazodni a sok banki termék és fogalom között, rendkívül bonyolult feladat a különböző lehetőségek összehasonlítása és még ennél is bonyolultabb az ideális megoldás megtalálása. A REFORM Kft. nagy tapasztalattal és naprakész banki információval rendelkező szakértői segítenek eligazodni 14 bank és pénzintézet termékei között és megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldást.

Lakásvásárlási hitel

A REFORM Kft. 14 bank és pénzintézet ajánlata közül választja ki önnek a legideálisabbat. Amennyiben új vagy használt lakást vásárolna de nem rendelkezik elegendő fedezettel, úgy hiteltanácsadónk először felméri hitelképességét. Majd megismerteti Önnel a különböző banki termékek részleteit és segít eldönteni, hogy mely hitelkonstrukció vagy igényelhető támogatási forma a legmegfelelőbb az Ön számára.

Ingatlan fedezetű személyi kölcsön

Amennyiben rendelkezik ingatlannal és szeretne gyorsan készpénzhez jutni, úgy a legjobb megoldás az Ön számára az ingatlan fedezetű gyors kölcsön. Számtalan dologra felhasználhatja a kölcsönt: lakásfelújításra, bútorvásárlásra, gépkocsi vásárlásra, esküvőre, utazásra, hitel kiváltásra, illetve csak átmeneti pénzhiány áthidalására.

Vállalati hitel

Elkészítünk és a partner-bankoknál elbíráltatunk minden, a fejlesztő építési vagy egyéb fejlesztési célú projektjének pénzügyi finanszírozásához szükséges szakmai dokumentációt (hitelkérelem, megvalósíthatósági tanulmány, cash-flow számítás, értékesítési ütemterv, bevétel-kiadás ütemezése). A beruházásra vonatkozóan szakmai segítséget nyújtunk a projekt finanszírozásához szükséges banki hitel elbírálásáig.

Elérhetőségek:

cím: Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro