AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

Kiadó 2 szobás lakás a Marasti téren

Kód: 7988
650 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Ár:
Helység:
Szoba:
Eladó/Kiadó:
Típus:

Kiadó 2 szobás lakás a Marasti téren, a Mol benzinkút közelében. A modern, ízlésesen berendezett lakás, egy új építésű tömbház harmadik emeletén található. Napjaink nagyvárosi életstílusához igazított terek, bútorzat, színvilág és a tágas ablakok kellemesen ötvöződnek ebben az elegáns stílusú lakásban.

Az igényesen felszerelt, mosogatógéppel, szagelszívóval ellátott konyha maximális komfortot biztosít egy pár, vagy egy család számára. A nappali alkalmas egy baráti csevejre, vagy pár nyugodt pillanat eltöltésére is, míg a másik szoba, a minimalista berendezésének köszönhetően kiváló légkört teremt pihenésre, tanulásra egyaránt. A fürdőszoba pedig tovább növeli a komfort érzetünket mind kivitelezéséből adodóan, mind felszereltségének köszönhetően. A lakás padlófűtéses  és klímával is ellátott. További előnyt jelent az alagsori parkoló is. Elhelzezkedéséből adódóan tömegközlekedési eszközökkel is könnyedén megközelíthető. A Iulius Mall, a piac, különböző oktatási intézmények, valamint a központ is gyorsan elérhető.  A bérleti díj: 650 euró.

 

Amennyiben további résztleteket kíván megtudni az ingatlanról, kérjük írjon nekünk az reform.reform@yahoo.com e-mail címre, illetve rendelkezésére állunk a következő telefonszámon: +40735516227

A fenti ajánlat tájékoztató jellegű, megtörténhet, hogy az ingatlant időközben értékesítették, vagy megváltozott az árértéke. Cégünk nem vállal felelősséget a hirdetés tartalmáért és időszerűségéért.

Elérhetőségek:

cím: Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro