AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

De închiriat un apartament cu 2 camere în cartierul Mărăști

Cod: 7988
650 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Localizare:
Nr. camere:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):

De închiriat un apartament cu 2 camere în cartierul Mărăști, aproape de benzinăria Mol. Apartamentul finisat modern și mobilat cu bun gust, se află la etajul 3, într-un imobil nou. Încăperile, mobilierul, paleta de culori și ferestrele largi, se combină perfect pentru a crea o atmosferă plăcută și elegantă, adaptată la stilul de viață metropolitan din zilele noastre.

Bucătăria bine echipată, cu mașină de spălat vase și hotă, oferă un confort maxim pentru un cuplu sau o familie. Camera de zi este potrivită pentru o discuție cu prietenii sau pentru momente de relaxare, în timp ce cealaltă cameră, cu decorul său minimalist, creează o atmosferă excelentă atât pentru a studia cât și pentru odihnă . Și baia ne răsfață prin finisările sale, contribuind la senzația de confort, atât prin designul său, cât și prin dotările sale. În plus apartamentul dispune de încălzire prin pardoseală și aer condiționat. Parcarea de la subsol reprezintă un avantaj suplimentar. Totodată datorită locației sale, este ușor accesibil și cu mijloacele de transport în comun. În apropiere se află Iulius Mall, piața, diverse instituții de învățământ, dar și centrul orașului se ajunge rapid.  Chiria este de 650 de euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro