AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

Kiadó kertesház a Kőkert utcában

Kód: 7877
1 050 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Ár:
Telekterület:
Fürdőszoba:
Helység:
Szoba:
Eladó/Kiadó:
Típus:
Lakóterület:

Nyugodt, csendes otthonra vágyik a belváros közelében? Bemutatunk Önnek egy nagyon megnyerő ingatlant, autóbeállóval, tágas kerttel, pavilonnal és gyümölcsfákkal. A ház területe 100 négyzetméter, a bejárati ajtón tágas kamrával rendelkező konyhába lépünk, balra tőle egy nagy szoba található, jobbra pedig a fürdőszoba és két hálószoba.

A hátsó szoba külön fürdőszobával rendelkezik, ahonnan egy tárolóhelyiségbe és a padlásra lehet jútni. A tetőtérben egy hangulatos, kertre néző olvasósarok került kialakításra. A ház rendezett, a konyha és a fürdőszoba csempézett, a szobák padlóburkolata pedig tömör fa. Az ingatlan részlegesen bútorozott, ezért lehetőség van igény szerint berendezni. Az alagsórban külön lakrész is található, konyhával, fürdőszobával amely kiváló vendégek fogadására, irodának, műhelynek egyaránt. Egy a kert gondozását is vállaló család kerestetik, illetve aki élvezni szeretné a családiház minden előnyét és kényelmét, mindössze  10 perc sétányira Kolozsvár központjától. Bérleti díj: 1050 euró/hó.

 

Amennyiben további résztleteket kíván megtudni az ingatlanról, kérjük írjon nekünk az reform.reform@yahoo.com e-mail címre, illetve rendelkezésére állunk a következő telefonszámon: +40735516227

A fenti ajánlat tájékoztató jellegű, megtörténhet, hogy az ingatlant időközben értékesítették, vagy megváltozott az árértéke. Cégünk nem vállal felelősséget a hirdetés tartalmáért és időszerűségéért.

Elérhetőségek:

cím: Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro