AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

De închiriat casă în zona Hașdeu

Cod: 7877
1 050 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Suprafață teren:
Nr. băi:
Localizare:
Nr. camere:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):
Suprafață utilă:

Aspirați pentru o locuință liniștită în zona centrală a orașului? Vă prezentăm o proprietate foarte frumoasă cu loc de parcare în curte și grădină spațioasă, cu foișor și zonă de pomi fructiferi. Casa se întinde pe o suprafață de 100 mp, are o bucătărie spațioasă cu cămară, o cameră în stânga ei, iar în dreapta ei se găsește baia și două camere semidecomandate.

Camera din spate are un grup sanitar separat, de unde se poate trece într-un spațiu de depozitare și spre pod cu zonă de relaxare, cu vedere către grădină. Finisajele din casă sunt decente, bucătăria și băile având gresie și faianță, iar parchetul din camere fiind din lemn masiv. Locuința se închiriează parțial mobilată. Casa are o locuință separată la demisol cu o cameră baie și bucătărie, ce se poate folosi pentru găzduirea oaspeților dumneavoastră sau ca și birou, atelier. Se dorește o familie iubitoare de natură, dornică să întrățină și grădina și curtea casei, profitând de toată frumusețea și confortul oferit de o casă în zona de elită a orașului. Preț: 1050 euro/ lună.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro