AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

Eladó 5 szobás lakás a Majális utcában

Kód: 7875
569 000 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Ár:
Telekterület:
Fürdőszoba:
Helység:
Szoba:
Eladó/Kiadó:
Típus:

Reprezentatív lakást keres a városközpont közelében? Vegye figyelembe jelenlegi ajánlatunkat. Eladó két, összesen 127 nm-es lakás egy impozáns épület földszintjén a Majális (Republicii) utcában. A magas mennyezetek, a széles ablakok, a csempekályhák, a tömör fapadló nemes jelleget kölcsönöznek a háznak, a kert, amely az egész épületet átöleli tökéletesen alkalmas a visszavonulásra – egy kis oázis a városközpont közelében. Az első apartman 3 szobából, konyhából, 1 kamrából, 1 fürdőszobából áll, a másikban pedig 2 szoba és egy fürdőszoba található. A lakások között átjáróajtó van, és külön bejáratokkal is rendelkeznek. Az ingatlanhoz tartozik még egy 20 nm-es és egy 18 nm-es pince, a tetőtér egy része és egy közös terasz. Amennyiben befektetésnek, cég székhelynek igényli, a ház mögötti telken kb. 5 autó számára parkolóhelyet lehet kialakítani. Ár: 569000 euró.

Amennyiben további résztleteket kíván megtudni az ingatlanról, kérjük írjon nekünk az reform.reform@yahoo.com e-mail címre, illetve rendelkezésére állunk a következő telefonszámon: +40735516227

A fenti ajánlat tájékoztató jellegű, megtörténhet, hogy az ingatlant időközben értékesítették, vagy megváltozott az árértéke. Cégünk nem vállal felelősséget a hirdetés tartalmáért és időszerűségéért.

Elérhetőségek:

cím: Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro