AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

Eladó kulcsrakész, 2 szobás lakás a Dónát negyedben

Kód: 8198
179 000 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Ár:
Fürdőszoba:
Elválasztás:
Emelet:
Helység:
Szoba:
Eladó/Kiadó:
Típus:
Lakóterület:

Eladásra kínálunk egy 75 négyzetméteres, 2 szobás lakást, amely egy 4 emeletes tömbház 3. emeletén található, a Dónát negyed egyik csendes zónájában, a Biomedica közelében. A lakás nagyon tágas, a fürdőszoba ablakkal rendelkezik, az ingatlan jól tagolt és két nagy erkéllyel is rendelkezik. Ízlésesen berendezett, a rendelésre készített konyhabútor, a padló- és falicsempe színvilágával eggyütt kellemes hangulatot teremt, és új háztartási gépekkel, köztük mosogatógéppel is felszerelt. A konyhából az egyik erkélyre is van kijárat. A hálószoba és a nappali pedig kellemes árnyalatú bútorokkal lett berendezve, biztosítva a mindennapokhoz szükséges kényelmet. Teljesen felújított, kulcsrakészen kerül értékesítésre. A lakás erősségei között említendők: köztes emeleten található, tágas, ugyanakkor a környék nagyon előnyös: közel van az üzletekhez, parkokhoz, buszmegállókhoz és oktatási intézményekhez egyaránt, így a város legkedveltebb negyedében lévő otthon kényelmét élvezheti. Ár: 179000 euró.

Amennyiben további résztleteket kíván megtudni az ingatlanról, kérjük írjon nekünk az reform.reform@yahoo.com e-mail címre, illetve rendelkezésére állunk a következő telefonszámon: +40735516227

A fenti ajánlat tájékoztató jellegű, megtörténhet, hogy az ingatlant időközben értékesítették, vagy megváltozott az árértéke. Cégünk nem vállal felelősséget a hirdetés tartalmáért és időszerűségéért.

Elérhetőségek:

cím: Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro