AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

De vânzare casă individuală în cartierul Grigorescu în zona Policlinicii Grigorescu.

Cod: 8356
417 000 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Suprafață teren:
Nr. băi:
Compartimentare:
Etaj:
Localizare:
Nr. loc parcare:
Nr. camere:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):
Suprafață utilă:

De vânzare casă individuală în cartierul Grigorescu, cu 3 camere decomandate, 2 băi, cameră techică, bucătărie și hol ce se extinde pe o suprafață de 100 mp, terenul fiind de 226 mp. Atât exteriorul cât și interiorul a fost complet renovat și redecorat în acest an. În toată casa au fost înlocuite instalațiile electrice, gaz, apă și scurgeri. De asemenea, sunt izolate și pardoselile din toată casa, strat de 5 cm de polistiren extrudat, beton, încă un strat de 5 cm de polistiren extrudat, apoi încălzire prin pardoseală cu 8 circuite. Încălzirea și apa caldă este asigurată de un sistem nou de încălzire centrală pe gaz Viessmann 050w 25Kw. Casa deține și pivniță și un pod înalt. Garajul la rândul său a fost renovat și poate fi folosit ca și spațiu de depozitare. De asemenea recent sa instalat un sistem nou de panouri fotovoltaice de 3 Kw. Zona este foarte liniștită, retrasă de la strada principală, într-o zonă mixtă de case și blocuri, aproape de școli, grădiniță, stații și magazine. Preț: 417000 euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro