AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

De vânzare apartament în centrul Clujului la cheie!

Cod: 8229
185 000 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Nr. băi:
Compartimentare:
Etaj:
Localizare:
Nr. camere:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):
Suprafață utilă:

De vânzare apartament cu 2 camere în centru cu orientare N-S! Apartamentul situat la etajul 1 al unei clădiri cu un nivel este compus din bucătărie, nișă de dormit, baie și living. Este renovat recent cu încălzire în pardoseală, geamuri noi, mobila este toată adusă pe comanda! Încălzirea în pardoseală este foarte bine realizată chiar și sub duș este trasă. Este renovat mobilat și utilat cu produse de calitate! Apartamentul este situat pe strada I.C. Brătinau lângă Teatru Național, în vecinătate se află majoritate instituțiilor plus cele mai bune școli din Cluj!

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro