AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

De vânzare casă în Grigorescu

Cod: 8396
315 000 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Suprafață teren:
Compartimentare:
Localizare:
Nr. loc parcare:
Nr. camere:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):
Suprafață utilă:

Situată pe o stradă ferită de trafic cu ieşire uşoară la strada principală, în apropierea mijloacelor de transport în comun, magazine, bănci şi farmacii, imobilul are suprafaţa utilă de 150 mp, iar terenul este de 201 mp în acte, în realitate 249mp, cu o curte liberă şi dreaptă unde se poate amenaja un loc de relaxare şi loc de joacă pentru copii, amprenta fiind de 61 mp. Casa este dispusă pe 4 niveluri - D+P+E+M şi este compartimentată astfel: Demisol: - beci izolat şi cu aerisire Parter: - dressing - bucătărie cu living cu o mică insulă - cameră tehnică - spaţiu de depozitare - baie de serviciu. Etaj: - o baie spaţioasă cu geam - dormitor matrimonial cu dressing - o cameră de copii. Mansardă: - 3 camere - o baie - un spaţiu de depozitare - intrare în pod pentru depozitare (aprox. 40-50 mp) Toată casa este luminoasă, orientarea fiind sudică. Dispune de 2 locuri de parcare în curtea casei. Curtea este amenajată frumos, cu loc de joacă pentru copii. Casa este foarte spațioasă, luminoasă, fiind într-o zonă exclusivistă! A fost refăcută complet în 2020, exteriorul complet renovat in 2022. Dispune de încălzire în pardoseală la parter, la etaj şi mansardă încălzirea se face cu calorifere. Este dotat cu maşină de spălat rufe, maşină de spălat vase, cuptor electric, plită electrică. Instalaţia electrică şi sanitară schimbată la parter si etaj. Preț: 315000 euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro