AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

De vânzare casă 2 camere zona semicentrală.

Cod: 8388
156 500 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Suprafață teren:
Nr. băi:
Compartimentare:
Etaj:
Regim înălţime:
Localizare:
Nr. loc parcare:
Nr. camere:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):
Suprafață utilă:

Agenția Reform vă oferă spre vânzare o casă cochetă de 52 mp, situată în zona The Office. Casa se află în cartierul Mărăști pe strada Scorțarilor în imediata apropiere de The Office, WorldClass, magazine, stații de transport în comun, scoli, etc... Compartimentarea acesteia este: hol, bucătărie, cămară, baie, living și dormitor. Casa dispune de cota parte de 71mp/212 mp. Casa a fost recent renovată în anul 2021: instalatie electrică schimbată, finisaje moderne, centrală termică nouă. Casa se vinde mobilată și utilată gata de locuit. De asemena în curte dispune și de 2 locuri de parcare. Vecini civilizați, implicați în întreținerea curții. Preț: 156 500 euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro