AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

De vânzare apartament cu 3 camere în cartierul Europa

Cod: 8231
187 000 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Nr. băi:
Compartimentare:
Etaj:
Localizare:
Nr. loc parcare:
Nr. camere:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):
Suprafață utilă:

Agenția Reform vă oferă spre vânzare un apartament foarte luminos, modern și comfortabil, la etajul 1 al unui imobil nou din cartierul Europa. Apartamentul se află aproape de Leroy Merlin, într-o zonă liniștită. Cei 66,4 mp sunt compartimentați într-un mod convenabil, astfel apartamentul deține un livingroom, 2 dormitoare, bucătarie baie, spațiu de depozitare și balcon foarte spațios de 5,88 mp. Apartamentul se vinde mobilat, utilat și finisat cu: gresie, faianță, parchet, centrală termică proprie și geamuri termopane de calitate. Un avantaj în plus reprezintă parcarea exterioară. Este potrivit atât pentru investiție, cât și pentru locuință. Preț: 187000 Euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro