AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

De închiriat spațiu de birou în zona hotelului Napoca

Cod: 8227
1 200 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Nr. băi:
Compartimentare:
Etaj:
Localizare:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):
Suprafață utilă:

Spațiu de birouri de închiriat 120 mp utili, situat central în cartierul Grigorescu, lângă hotelul Napoca. Spațiul este situat la parterul unei case particulare P+1 cu intrare separată față de etajul 1. Este o casă semidecomandată, circular, compusă din 5 camere, o chicinetă și 2 băi. Dispune centrală termică proprie, contorizări separate. Spațiul dispune de o curte (60 mp) pentru relaxare. Accesul în curte se face printr-un sistem de interfon montat pe poartă, spațiul dispune de sistem de alarmă. Clădirea este închiriată doar pentru birouri. Preț: 1200 euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro