AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

De vânzare apartament cu 2 camere Gruia

Cod: 8199
118 000 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Nr. băi:
Compartimentare:
Suprafață construită:
Etaj:
Localizare:
Nr. loc parcare:
Nr. camere:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):
Suprafață utilă:

Agenția Refom vă oferă spre vânzate un apartament cosy de 42 mp situat în Cartierul Gruia. Apartamentul se află la etajul 4 al unui bloc cu 4 etaje izolat termic. Compartimentarea acestuia este: 1 hol, 1 bucătărie, 1 baie, 2 camere decomandate, 1 balcon închis cu termopane amenajat ca birou, 1 debara (pe balcon). Apartamentu se vine complet mobilat și utilat cu: centrală proprie, mașină de spălat LG, cuptor electric Hansa, plită pe gaz Hansa, hotă Heinner, frigider Beko No Frost. Apartamentu a fost complet renova inclusive circuitul electric s-a refăcut pentru partea de bucătărie-hol. Pentru fiecare consumator: mașină de spălat, cuptor electric, centrală, a fost tras câte un circuit separat și dus până în panoul electric, care a fost înlocuit cu unul nou. De asemenea apartamentul deține și un loc de parcare de la Regionala CFR Preț: 118000 euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro