AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

De închiriat apartament la casă 100 mp în cartierul Iris

Cod: 8197
900 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Nr. băi:
Etaj:
Nr. loc parcare:
Nr. camere:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):
Suprafață utilă:

Agenția Reform vă oferă spre închiriere un apartament cu 3 camere, 100 mp situat la mansarda unei case în cartierul Iris, zona Porțelan. Compartimentarea acestuia este: living cu bucătărie, 2 dormitoare, birou, baie cu cadă și dus, + terasă de 15 mp. Apartamentu are intrare separată, este dotat cu centrală termică, încălzire în pardoseală, și urmează să fie mobilat și finisat. De asemenea acesta se poate mobila la cererea chiriașușui după preferințe. Se poate închiria și pentru spațiu de birou pentru firme mici. Posibilitate de parcare în fața casei sau pe stradă. Pozele sunt cu caracter informativ, apartamentul va fi finalizat în luna aprilie. Preț: 900 euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro