AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

De vânzare apartament la cheie cu 3 camere pe str. Eroilor

Cod: 8196
425 000 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Nr. băi:
Compartimentare:
Etaj:
Localizare:
Nr. camere:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):
Suprafață utilă:

De vânzare apartament la cheie cu 3 camere pe strada Eroilor! Acest apartament cu 3 camere oferă o experiență unică și atrăgătoare de locuire, având o suprafață de 85 mp, compartimentat într-o sufragerie și bucătărie, mobilat și utilat cu toate electrocasnicele necesare: masină de spălat vase, plită, cuptor electric, hotă, cuptor cu microunde, frigider. Dormitorul la rândul său este foarte aerisit, dispune de un pat matrimonial, dulap cu uși glisante, cu mult spațiu de depozitare. A treia cameră ne amintește de un trecut măreț și nobil, autentic și în zilele noastre. Apartamentul de la etajul 3 are o baie cu cadă. Renovată recent dispune de centrală termică proprie și are geamuri termopane cu ramă de lemn. De pe terasă avem parte de o priveliște panoramică unică asupra orașului. Preț: 425000 euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro