AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

De vânzare apartament în zona NTT Data

Cod: 8157
139 800 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Nr. băi:
Compartimentare:
Etaj:
Localizare:
Nr. loc parcare:
Nr. camere:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):
Suprafață utilă:

Vă oferim spre vânzare apartament 2 camere finisat recent în strada Ploiești, zona NTT Data. Apartamentul este situat la etajul 4 din 5, într-un imobil cu lift, intr-o zona liniștită, cu priveliște minunată. Se află aproape de toate punctele de interes: piața, magazine, stație de mijloace de transport, parc, centru. Are o suprafață utilă de 42 mp compus din : bucătărie și living open space, dormitor, baie, hol; + terasă de 6 mp. Echipat cu finisaje de înaltă calitate, noi și moderne – parchet, ferestre termoizolante, uși interioare, ușă metalică la intrare, faianță și gresie. Confortul termic este asigurat de centrală termică proprie a apartamentului. Preț: 139800 euro. Apartamentul dispune și de un loc de parcare subterană de 13 mp cu CF separat, care se poate achiziționa la prețul de 15.000 euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro