AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

De vânzare apartament cu 3 camere în Gheorgheni

Cod: 8122
215 000 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Suprafață teren:
Localizare:
Nr. camere:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):

De vânzare apartament cu 3 camere decomandate, 61 mp, etaj 1 din 4, ultra finisat, mobilat cu mobilă Ikea nouă, electrocasnice Bosch de ultimă generație, parchet laminat modern, centrală termică Bosch, calorifer Purmo, instalație cupru, instalație electrică nouă, apă și canalizare schimbate, pe pereți a fost trasă plasă pentru a preveni fisurarea, balcon deschis cu cămară, geamuri termopan. Blocul este situat pe Aleea Borsec înconjurat cu parcuri cu multă verdeață. Aproape de Mall, baza sportivă, școli, grădinițe, facultăți, piață, transport în comun. Preț: 195000 negociabil.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro