AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

De vânzare apartament o camera 46 mp, zona centrală.

Cod: 8057
110 000 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Suprafață teren:
Nr. băi:
Localizare:
Nr. camere:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):

Agenția Reform vă oferă spre vânzare un apartament cu 1 cameră foarte spațios, de 46 mp, situat în zona centrală a Clujului. Apartamentul se află la etajul 1 al unui imobil cu 2 etaje, într-o curte interioară cu verdeață. Apartamentul dispune de centrală termică proprie, geamuri termopan, gresie, și faianță. Comaprtimentarea este următoarea: cameră 23,05 mp, bucătărie, 19,60 mp, și o baie de 3,87 mp. Bucătăria spațioasă permite amenajarea unui living open space, iar camera oferă suficient spațiu pentru a amenaja un dormitor confortabil și aerisit cu mobilă modulară și decorațiuni. Acest apartament este potrivit pentru cei care caută un loc confortabil, cu toate facilitățile necesare, într-o locație care poate oferi o conexiune convenabilă către servicii, transport public și alte facilități. Dacă sunteți interesat să vizitați sau să cumpărați acest apartament, vă recomandăm să ne contactați. Preț: 110000 euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro