AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

De închiriat spațiu comercial în zonă ultracentrală

Cod: 8029
5 000 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Suprafață teren:
Localizare:
Nr. camere:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):

Agenția Reform vă oferă spre închiriere un spațiu comercial cu o suprafață generoasă de 100 de metri pătrați, care vă oferă suficient spațiu pentru a dezvolta o gamă variată de activități comerciale. Spațiul este situat în zonă ultracentrală cu intrare de pe 2 străzi, una pietonală și una principală. Amplasarea strategică și ușor accesibilă oferă un vad bun și posibilitatea de a dezvolta o afacere de success. Imobilul are 4 încăperi, care pot fi configurate în funcție de necesitățile și specificul afacerii. Ferestrele mari oferă posibilitatea de expunere excelentă a produselor sau serviciilor oferite. Dispune de toate utilitățile necesare pentru funcționare. Preț: 5000 euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro