AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

De vânzare apartament cu 2 camere în Grigorescu

Cod: 8198
183 000 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Nr. băi:
Compartimentare:
Etaj:
Localizare:
Nr. camere:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):
Suprafață utilă:

Vă propunem spre vânzare un apartament de 75 mp, cu 2 camere decomandate, situat la etajul 3 al unui imobil cu 4 etaje, într-o zonă foarte liniștită a cartierului Grigorescu, zona Biomedica. Apartamentul este foarte spațios, bine compartimentat, are o cămară în bucătărie, geam la baie și două balcoane mari. Imobilul este finisat complet, inclusiv instalație electrică nouă pe cupru. Se situează la etaj intermediar, are centrală proprie, și în același timp poziționarea sa este foarte avantajoasă: aproape de magazine, parcuri, stațiile de transport în comun și instituții de învățământ. Beneficiați deci de confortul unei locuințe din cel mai căutat cartier al orașului. Preț: 183000 euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro