AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

De vânzare apartament la cheie, cu 2 camere în Grigorescu

Cod: 8198
179 000 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Nr. băi:
Compartimentare:
Etaj:
Localizare:
Nr. camere:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):
Suprafață utilă:

Vă propunem spre vânzare un apartament de 75 mp, cu 2 camere decomandate, situat la etajul 3 al unui imobil cu 4 etaje, într-o zonă foarte liniștită a cartierului Grigorescu, zona Biomedica. Apartamentul este foarte spațios, bine compartimentat, are geam la baie și două balcoane mari. Amenajat cu bun gust, mobila de bucătărie făcută la comandă, asortată cu gresia și faianța clează o ambianță plăcută, fiind dotată cu electrocasnice noi, inclusiv mașină de spălat vase. Bucătăria are ieșire și pe unul dintre balcoane. Dormitorul și livingul la rândul lor au fost mobilate în nuanțe plăcute, oferind confortul dorit în viața noastră de zi cu zi. Imobilul este finisat complet, are inclusiv instalație electrică nouă pe cupru. Se situează la etaj intermediar și în același timp poziționarea sa este foarte avantajoasă: aproape de magazine, parcuri, stațiile de transport în comun și instituții de învățământ. Beneficiați deci de confortul unei locuințe din cel mai căutat cartier al orașului. Preț: 179000 euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro