AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

Casă de vânzare în Grigorescu

Cod: 8165
690 000 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Suprafață teren:
Localizare:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):

Vă propunem spre vânzare un imobil situat în Cluj Napoca, zona Grigorescu, Piața 14 Iulie. Imobilul are 622 mp. (Teren plus clădire). Casa este situată într-o zonă privilegiată a orașului, foarte aproape de Parcul Central, Cluj Arena, Bazinul Olimpic. Zonă EXTREM de liniștită, departe de zgomotul orașului. Strada NU este foarte circulată. Poziția casei este ferită de ochii trecătorilor deoarece accesul se face pe o alee de aprox. 4 m lățime. Casa necesită renovare/reparații!!! De asemenea, clădirea poate fi demolată lăsând locul liber la dispoziția cumpărătorului pentru alte utilizări/construcții. Prețul este: 690000 euro negociabil.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro