AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

De vânzare apartament 2 camere zona centrală.

Cod: 8092
155 000 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Suprafață teren:
Nr. băi:
Localizare:
Nr. camere:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):

Agenția Reform vă oferă spre vânzare un apartament cu 2 camere, 48 mp, semidecomandat, în zonă centrală. Apartamentul se află la parterul unui bloc cu 4 etaje, este proaspăt renovat, se vinde mobilat și utilat. Apartamentul deține centrală termică, geamuri termopan, parchet, gresie , faianță, mobilă de bucătărie, mașină de spălat vase, mașină de spălat, uscător etc. Acesta este izolat, are orientare estică, iar compartimentarea este următoare: living, dormitor, , bucătărie, baie, debara, și hol. Imobilul deține o curte comună cu vecini liniștiți și amabili. Locuri de parcare la discreție. Preț 155000 euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro