AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

De închiriat apartament cu 3 camere în Bună Ziua

Cod: 8081
600 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Suprafață teren:
Nr. băi:
Localizare:
Nr. camere:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):
Suprafață utilă:

Vă oferim spre închiriere un apartament cu 3 camere în cartierul Bună Ziua. Apartamentul este situat la etajul 2 al unui bloc cu 7 etaje, având o suprafață utilă de 85 mp și este alcătuit din: 2 dormitoare decomandate, living cu bucătărie open space, 2 băi și un balcon de 24 mp având ieșire din fiecare cameră. Este mobilat și utilat modern având electrocasnice cu clasă energetică A, A+, fiind dotat chiar și cu mașină de spălat vase. Zona este accesibiă și cu mijloacele de transport, stațiile fiind în imediata apropiere. Se închiriază pe termen lung, min. 1 an, se cere o lună de garanție. Nu se acceptă animale de companie. Preț: 600 euro/ lună. În cazul în care se solicită și un loc de parcare în parcarea subterană se percepe o chirie lunară de 60 euro în plus.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro