AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

De închiriat apartament cu 4 camere în Gheorgheni

Cod: 7989
870 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Suprafață teren:
Nr. băi:
Localizare:
Nr. camere:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):

De închiriat exclusiv pe termen lung (3-4 ani) pentru familie (cu excepția studenților), apartament cu 4 camere, 78 mp, în cartierul Gheorgheni, Aleea Azuga, zonă foarte liniștită, multă verdeață, loc de parcare, boxă de depozitare la subsol, 1 baie + 1 WC, semimobilat, etaj 3, bloc G+4E, construit în 1966 din cărămidă, izolat termic în 2020. Apartamentul este complet renovat, dotat cu electrocasnice noi (frigider, aragaz, hotă, mașină de spălat). 3 camere au ferestre orientate spre sud cu vedere directă spre Stațiunea de Cercetări Horticole USAMV Palocsay (nu există o altă clădire adiacentă care să obstrucționeze vederea, ca ultima clădire construită anterior), iar bucătăria, baia și o cameră au ferestre orientate spre nord.

Finisajele constau în parchet nou din melamină, o baie modernă complet renovată, ferestre cu geamuri duble, obloane noi, ușă metalică nouă și circuit electric nou, recablat.

Apartamentul este mobilat în proporție de 80%, ceea ce include tot ce este necesar, cu excepția paturilor, care trebuie achiziționate de către chiriași în funcție de preferințele lor. Detalii în fotografiile atașate anunțului. O notă importantă de reținut este că nu sunt permise animale de companie.

Preț: 870 euro/lună

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro