AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

De vânzare apartament în Piața Mihai Viteazu

Cod: 7781
160 000 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Suprafață teren:
Localizare:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):
Suprafață utilă:

Apartamentul cu două camere decomandate în suprafață de 58 mp se află într-o clădire istorică din piața Mihai Viteazu. Deși este un apartament situat la parter, se consideră un parter înalt având în vedere că se locuiește și la demisolul clădirii. Orientat către sud, camerele sunt foarte luminoase și ferite de zgomotul traficului,cu vedere către strada pietonală și Canalul Morii. Apartamentul are finisări moderne, fiind recent renovat, dispune de centrală termică proprie, geamuri termopane. În momentul de față este închiriată, deci se pretează atât pentru investiție, cu posibilitate de preluare chiriaș, cât și pentru locuință. Imobilul deține și o pivniță de 2mp și cotă parte din pod. Datorită poziționării ultracentrale, nu are loc de parcare. Preț: 160000 euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro