AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

Kiadó 2 szobás lakás a Györgyfalvi negyed / Borháncs határán

Kód: 7764
500 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Ár:
Telekterület:
Helység:
Szoba:
Eladó/Kiadó:
Típus:

Kiadó kétszobás lakás az Olivo lakóparkban (építési év 2021) a Romul Ladea utcában (a kolostorral szemben, Györgyfalvi negyed / Borháncs határán). A lakás az 1. emeleten található, 3, 58 nm-es erkéllyel rendelkezik. Modernül berendezett és felszerelt: hűtőszekrénnyel, főzőlappal, elektromos sütővel, kávéfőzővel, porszívóval, mosógéppel, TV-vel, kondenzációs központi fűtéssel, padlófűtéssel, termosztáttal, fém ajtóval és videós kaputelefonnal ellátott. Közel van az üzletekhez, megállókhoz, iskolákhoz és óvodákhoz. Háziállat nem megengedett. Egy bérleti díjnak megfelelő garanciát kell fizetni. Parkolóhely is biztosított. Bérleti díj: 2500 lej.

Amennyiben további résztleteket kíván megtudni az ingatlanról, kérjük írjon nekünk az reform.reform@yahoo.com e-mail címre, illetve rendelkezésére állunk a következő telefonszámon: +40735516227

A fenti ajánlat tájékoztató jellegű, megtörténhet, hogy az ingatlant időközben értékesítették, vagy megváltozott az árértéke. Cégünk nem vállal felelősséget a hirdetés tartalmáért és időszerűségéért.

Elérhetőségek:

cím: Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro