AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

Eladó családi ház a Tisztviselőtelepen

Kód: 5753
900 000 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Ár:
Telekterület:
Fürdőszoba:
Helység:
Szoba:
Eladó/Kiadó:
Típus:
Lakóterület:

Eladásra kínálunk egy kültéri medencével is rendelkező családi házat a Tisztviselőtelepen (A.Muresanu), a M.Kálmán utca környékén. A családi ház, 6 szobával rendelkezik, ebből 4 hálószoba, hasznos területe 250 nm és 500 nm-es a telek, míg az utcafront 14,3 m. Az ingatlan a következő beosztással rendelkezik: az alagsor amely a kerttel egy szinten található egy hobby szobára, fürdőszobára, kamrára oszlik, kijárattal a pavilonba. A földszint: nappali, konyha, előszoba, lépcsőház, hálószoba (iroda), fürdőszoba helységekre van oszta és terasszal is rendelkezik. Az első emelet pedig egy fő hálószobára fürdőszobával és gardrobbal, 2 kisebb hálószobára, fürdőszobára tagolódik és ezen a szinten is lehetőség van a panoramikus kilátásban gyönyörködni a teraszról. A ház tégla szerkezetű, 2007-ben épült, minőségi anyagokból, fából, természetes kőből, külső szigeteléssel és gáz központi fűtéssel is rendelkezik. A kültéri medence, fűtési rendszerrel és vízszűréssel felszerelt. Ideális egy család számára. Ár: 900000 euró.

Amennyiben további résztleteket kíván megtudni az ingatlanról, kérjük írjon nekünk az reform.reform@yahoo.com e-mail címre, illetve rendelkezésére állunk a következő telefonszámon: +40735516227

A fenti ajánlat tájékoztató jellegű, megtörténhet, hogy az ingatlant időközben értékesítették, vagy megváltozott az árértéke. Cégünk nem vállal felelősséget a hirdetés tartalmáért és időszerűségéért.

Elérhetőségek:

cím: Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro