AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

Eladó újépítésű családiház a Tisztviselőtelepen

Kód: 4581
920 000 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Ár:
Telekterület:
Helység:
Szoba:
Eladó/Kiadó:
Típus:

A Tisztviselőtelep (Andrei Muresanu), amely a város egyik legelőkelőbb negyedének számít, természetes módon vonzza a tehetős, jólétnek örvendő lakosságot. Családi házas övezetről lévén szó, az otthonok jelentős zöldövezettel rendelkeznek, mely egyfajta szellősséget és intimitást is biztosít tulajdonosuknak, akárcsak ez az ügynökségünk által eladásra kínált családi ház is. Az ingatlan egy 600 négyzetméteres telken terül el. A telek egy gyümölcsösből és egy gyepesített övezetből áll, mely kiváló teret biztosít a szabadidős programokhoz, tevékenységekhez.

A ház 3 szintes, alagsorból, földszintből és tetőtérből áll.

Az alagsorban találunk 2 tároló helységet, a garázst, egy irodát, egy műszaki szobát a központi fűtéssel és egy kamrát. A földszint a közös időtöltés területe: tágas, kényelmes és rendkívül világos nappalival; a modern ember igényeinek megfelelően berendezett és felszerelt konyhával; szintén a földszinten találunk egy fürdőszobát és egy tágas előszobát lépcsőházzal, ahonnan az emeleten lévő fürdőszobához és a 3 különálló hálószobához jutunk, amelyek minden családtag számára biztosítják a személyes teret, intimitást.

A táj szemlélésére, vagy egy kávé, tea nyugodt elfogyasztására a konyhából illetve az emeletről nyíló teraszról is van lehetőség.

Amennyiben a leírással és a bemutatott képekkel sikerült felkeltenünk érdeklődését, kérjük jelezze felénk az ingatlan megtekintésére vonatkozó szándékát, egy végső benyomás kialakítása céljából.

Az ingatlan eladási ára: 920000 Euró

 

Amennyiben további résztleteket kíván megtudni az ingatlanról, kérjük írjon nekünk az reform.reform@yahoo.com e-mail címre, illetve rendelkezésére állunk a következő telefonszámon: +40735516227

A fenti ajánlat tájékoztató jellegű, megtörténhet, hogy az ingatlant időközben értékesítették, vagy megváltozott az árértéke. Cégünk nem vállal felelősséget a hirdetés tartalmáért és időszerűségéért.

Elérhetőségek:

cím: Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro