AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

De vânzare apartament cu 3 camere pe str. București

Cod: 8318
209 000 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Nr. băi:
Compartimentare:
Etaj:
Localizare:
Nr. camere:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):
Suprafață utilă:

De vând apartament la cheie, cu 3 camere + bucătăriede 68 mp pe strada București. Apartamentul situat la etajul 1 al unui bloc cu 4 etaje este compus din living, bucătărie separată, 2 dormitoare, 2 băi, hol și balcon. Interior super finisat cu centrală termică Ariston și complet mobilat și utilat. Bucătăria mobilată și utilată cu plită cu inducție Teka, cuptor iXelium, cuptor cu microunde Wirpool, frigider Ariston, mașină de spălat vase Bosh. Apartamentul dispune de finisaje de înaltă calitate, design modern și este dotat cu Smart TV Samsung , sistem audio Samsung 5+1, mașină de spălat Wirlpool. Imobilul a fost reabilitat termic, astfel încât costurile de încălzire sunt foarte mici în timpul iernii. Apartamentul dispune de 2 locuri de parcare de la primăriei. Zona în care se află apartamentul este centrală , cu acces ușor în orice zonă a orașului. Preț: 209000 euro, negociabil.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro