AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

De vânzare duplex în cartierul Europa

Cod: 8279
350 000 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Compartimentare:
Etaj:
Localizare:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):
Suprafață utilă:

De vânzare duplex potrivit pentru rezidențial / aparthotel / sediu de firmă / clinică / casă de protocol. Suprafața utilă: 213 mp. Dispunere: demisol + parter + etaj + mansardă. Amplasare: în cartierul Europa, zona străzii Eugen Ionesco. În prezent apartamentul este mobilat pentru aparthotel / casă de protocol 5 camere: 2 camere duble, 2 studiouri (cu bucătărie), 1 apartament (living + bucătărie, dormitor). Toate apartamentele au baie proprie. De asemenea, există o bucătărie la parter, 1 cameră tehnică și 1 depozit la demisol.

Clădirea dispune de încălzire centrală electrică. Temperatura este reglabilă pentru fiecare cameră. Accesul în clădire și în camere se face prin coduri de acces sau carduri, iar în întreaga clădire este instalat un sistem de intrare fără cheie.

La cerere, clădirea poate fi predată gol sau parțial / complet mobilat.

Dacă se utilizează ca și business, este posibil un venit lunar minim de 4000 EUR.

Preț: 350000 euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro