De închiriat casă 150 mp cu hală 180 mp în zona Gării

De închiriat casă 150 mp cu hală 180 mp în zona Gării Cod: 8094 - Tel: +40735516227
Vă oferim spre închiriere birouri la casă, în zona Gării. Casa pe două nivele are în total o suprafață de 150 mp, jos având două încăperi, o baie cu duș și o chicinetă iar la mansardă suprafața este open space și există și o toaletă. Casa este finisată modern, utilizată ca și birou, are centrală termică proprie, se predă nemobilat. Pentru depozitare sau atelier există o hală separată în spatele curții de 180 mp, având baie separată , iar o porțiune de 20 mp fiind mansardată. În curte există posibilitate de parcare pentru o mașină, dar fiind pe o strădă retrasă esistă posibilitate de parcare și în fața casei. Prețul este: 3500 euro/lună negociabil.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<