De închiriat spațiu birou în zonă ultracentrală

De închiriat spațiu birou în zonă ultracentrală Cod: 8093 - Tel: +40735516227
Agenția Reform vă oferă spre închiriere spațiu pentru birouri, 25 mp, alcătuit din cameră, chicinetă și baie. Spațiul este situat într-o curte interioară a unei clădiri istorice în inima Clujului. Spațiul este proaspăt zugrăvit și igienizat. Deține centrală termică proprie, geamuri termopan, și calorifere. Fiind un spațiu compact se poate amenaja cu mobilier modular, după nevoile și gusturile fiecăruia. Locația spațiului oferă acces ușor către toate facilitățile orașului, fiind foarte accesibil, este o obțiune foarte bună pentru dezvoltarea unei afaceri de succes. Acesta se va preda nemobilat. Preț: 500 euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<