De vânzare apartament 2 camere zona centrală.

De vânzare apartament 2 camere zona centrală. Cod: 8092 - Tel: +40735516227
Agenția Reform vă oferă spre vânzare un apartament cu 2 camere, 48 mp, semidecomandat, în zonă centrală. Apartamentul se află la parterul unui bloc cu 4 etaje, este proaspăt renovat, se vinde mobilat și utilat. Apartamentul deține centrală termică, geamuri termopan, parchet, gresie , faianță, mobilă de bucătărie, mașină de spălat vase, mașină de spălat, uscător etc. Acesta este izolat, are orientare estică, iar compartimentarea este următoare: living, dormitor, , bucătărie, baie, debara, și hol. Imobilul deține o curte comună cu vecini liniștiți și amabili. Locuri de parcare la discreție. Preț 155000 euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<