AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

De închiriat garsonieră în Zorilor

Cod: 7893
300 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Suprafață teren:
Nr. băi:
Localizare:
Nr. camere:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):

Agenția Reform vă oferă spre închiriere o garsoniera de 25 mp,cameră, baie, bucătărie separată plus balcon închis, în cartierul Zorilor. Garsoniera este proaspăt zugrăvită, deține centrală termică, geamuri termopan și calorifere noi. Aceasta se află la etajul 4 al unui imobil cu 4 etaje. Se închiriază parțial mobilată sau nemobilată. În apropiere se găsesc magazine, stații de autobuz, farmacii, etc. Localizată la aprox 20 min de mers pe jos până în centrul orașului. Ideală pentru un cuplu sau studenți. Prețul de închiriere este de 300 euro ușor negociabil dacă se dorește închirierea pe termen lung.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro