De vânzare garsonieră în cartierul Grigorescu

De vânzare garsonieră în cartierul Grigorescu Cod: 7780 - Tel: +40735516227
Fie vă doriți o locuință pentru investiție, fie pentru reședință, această garsonieră, datorită locației sale, în zona centrală a cartierului Grigorescu și cu acces ușor către toate punctele de interes din zonă, respectiv centrul orașului, reprezintă o oportunitate excelentă. Situat la etajul 3 al unui bloc cu 4 etaje, cei 35 mp vă pot oferi o viață confortabilă. Bucătăria fiind parțial delimitată de cameră, întregul apartament pare mai spațios și luminos, în ansamblu, foarte primitor. Apartamentul are o baie cu geam și loggie cu ieșire din bucătărie. Confortul termic este asigurat de centrala termică proprie și geamurile de termopan. Pentru a vă convinge personal de potențialul acestui apartament nu ezitați să ne contactați! Preț: 86000 euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<