De vânzare apartament cu 3 camere în Grigorescu

De vânzare apartament cu 3 camere în Grigorescu Cod: 7778 - Tel: +40735516227
Aproape de malul Someșului, dar în același timp cu acces rapid la stațiile de autobuz, magazine și piața agroalimentară din cartier, acest apartament cu 3 camere de pe Aleea Bucura, poate deveni căminul mult dorit pentru familia dumneavoastră. Situat la etajul 4 al unui bloc izolat de 4 etaje are 70,66 mp ce include și balconul închis. Cele 3 camere sunt decomandate, bucătărie este open space, are o baie și un dressing, plus loc de depozitare, boxă în pivniță. Având orientarea nord-estică oferă o priveliște superbă către malul Someșului și spre zona de deal. Apartamentul deține centrală proprie și geamuri termopane. Se vinde nemobilat, pregătit pentru renovare. Preț: 135000 euro ușor negociabil.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<