De vânzare apartament cu 3 camere în cartierul Gheorgheni

De vânzare apartament cu 3 camere în cartierul Gheorgheni Cod: 7775 - Tel: +40735516227
De vânzare apartament cu 3 camere în cartierul Gheorgheni, zona străzii Muncitorilor. Amplasat într-o zonă liniștită, la 5 minute de mers pe jos de centrul orașului și în proximitatea multor puncte majore de interes cum ar fi: magazine, farmacii, bănci, restaurante, parcuri pentru copii, școli, stațiile mijloacelor de transport în comun. Apartamentul are 64 mp utili, este compus din 3 camere decomandate, bucătărie, hol, 2 băi, 2 balcoane+ boxă de 5mp la subsol. Apartamentul dispune de centrală proprie pe gaz și aparat de aer condiționat. Finisajele sunt într-o stare foarte bună: parchet masiv, gresie, faianță, geamuri termopan, etc.. Apartamentul se poate vinde mobilat, nemobilat, sau parțial mobilat, în funcție de opțiune, acest aspect fiind negociabil. Preț: 160000 euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<