De vânzare apartament cu 3 camere în Gheorgheni

De vânzare apartament cu 3 camere în Gheorgheni Cod: 7774 - Tel: +40735516227
De vânzare apartament cu 3 camere în suprafață de 64 mp pe strada Rășinari, în cartierul Gheorgheni. Apartamentul este decomandat, compartimentat astfel: hol, bucătărie, baie, 3 camere, balcon. Blocul de 4 etaje este reabilitat termic. Hidroizolația deasupra apartamentului a fost refăcută în 2022., cu garanție 20 ani. Apartamentul are centrală termică, termopan, parchet din lemn masiv și rămâne complet mobilat și utilat. Este ocupabil imediat. Zona este eccelentă atât din punc de vedere a accesibilității magazinelor, a mijloacelor de transport în comun, cât și a instituțiilor de învățământ. Preț: 129000 euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<