De vânzare apartament cu 2 camere în Dâmbul Rotund

De vânzare apartament cu 2 camere în Dâmbul Rotund Cod: 7772 - Tel: +40735516227
Vă prezentăm un apartament finisat în noul cartier elegant din Dâmbul Rotund, ce și-a propus să devină inima ansamblurilor de blocuri, toate blocurile având acces la facilitățile acestuia: grădiniță privată, spații comerciale multiple, loc de joacă, spațiu de recreere liniștit pe marginea râului Nadăș. Apartamentul de 44 mp cu balcon de 4,56 mp este situat la etajul 1 al complexului rezidențial de 6 etaje, compartimentat astfel: living cu bucătărie, dormitor și baie. Apartamentul este finisat, mobilat parțial, mobile de bucătărie fiind în curs de finalizare. Se vinde la un preț decent de: 96000 euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<