AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

De închiriat apartament cu 2 camere zona Gheorgheni / Borhanci

Cod: 7764
500 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Suprafață teren:
Localizare:
Nr. camere:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):

De închiriat apartament cu două camere în Ansamblul rezidențial Olivo ( construcție an 2021 ) situat pe str Romul Ladea (vizavi de Mănăstire, zona Gheorgheni/ Borhanci). Apartamentul se află la etajul 1 din 3, are 58 mp, balcon si este semidecomandat. Este mobilat modern si dotat cu combină frigorifică, plita, cuptor electric, cafetieră, aspirator, mașina de spălat rufe,televizor, centrală termică în condensare cu încălzire prin pardoseală, termostat, ușă metalică și video interfon. Se află în apropiere de magazine, stații de transport în comun, școli si grădinițe. Nu se acceptă animale de companie. Se percepe o garanție echivalentă cu o chirie. Există și loc de parcare. Preț: 2500 lei/ lună.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro