AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

Apartament cu două camera la cheie în Grigorescu

Cod: 6752
135 000 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Suprafață teren:
Localizare:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):

Căutați un apartament cu stil, finisat, mobilat și utilat cu materiale de calitate ce să vă asigure un confort sporit în viața de zi cu zi? Vă prezentăm acest apartament cu două camere semidecomandate de 50 mp, situat la parterul înalt al unui imobil izolat din cartierul Grigorescu, zona Policlinica Grigorescu. Apartamentul dispune de centrală termică proprie cu condensare, mobilierul atât din bucătărie cât și din restul apartamentului este făcut la comandă și s-a insistat și pe calitatea gresiei și parchetului folosit în încăperi. De asemenea a fost schimbată toată instalația electrică în apartament. Apartamentul are și balcon închis cu termopane de calitate. Dispune și de boxă la subsol. Apartamentul se predă utilat și mobilat, la cheie. Zona este foarte liniștită, cu spațiu verde frumos întreținut, în jurul blocului. Preț: 135000 euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro