De vânzare apartament cu 3 camere pe strada Alverna

De vânzare apartament cu 3 camere pe strada Alverna Cod: 6749 - Tel: +40735516227
Sunteți în căutarea unei locuințe și preferați cartierul Gheorgheni pentru zonele verzi generoase din jurul blocurilor, accesibilitatea mijloacelor de transport în comun, a instituțiilor de învățământ și a centrelor comerciale? Acest apartament cu 3 camere semidecomandate situat pe strada Alverna, ar putea fi o opțiune pentru dumneavoastră. Situat la parter, având geamuri termopane și centrală termică proprie, cu vedere spre parc, apartamentul este foarte călduros și totodată foarte luminos. Are o suprafață de 40 mp. Apartamentul se vinde mobilat. Preț: 89500 euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<