AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

De vânzare apartament cu 3 camere pe strada Donath

Cod: 6744
137 000 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Suprafață teren:
Nr. băi:
Localizare:
Nr. camere:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):
Suprafață utilă:

Sunteți în căutarea unui apartament spațios, cu camere decomandate în cartierul Grigorescu? Acest apartament cu 3 camere poate fi o opțiune de luat în considerare în cazul unei investiții. Cu o suprafață utilă de 67 mp este compartimentat astfel: hol spațios, mărit prin desființarea unei băi de serviciu, bucătărie cu cămară, 3 camere decomandate și o baie. Apartamentul are centrală termică proprie, parțial geamuri termopane și izolație în exterior. Situat la parterul unui bloc cu 4 etaje pe strada Donath aproape de Tăietura Turcului oferă confortul de zi de zi, având în apropiere atât instituții de învățământ preșcolare, cât și școala Onisifor Ghibu, magazine alimentare, farmacii cât și zone pentru programe de recreere în aer liber. Preț: 137000 euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro