AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

De vânzare apartament cu 4 camere în Mănăștur

Cod: 5750
100 000 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Suprafață teren:
Nr. băi:
Localizare:
Nr. camere:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):

De vânzare un apartament modern cu 4 camere semidecomandate, într-o zonă liniștită a cartierului Mănăștur pe Aleea Gârbăului. Apartamentul de 56 mp, situat la parterul înalt al unui bloc cu 4 etaje, are 3 dormitoare, un living cu trecere, o bucătărie, o baie și două balcoane. Finisările sunt moderne, este izolat în exterior, are geamuri din termopan și centrală termică proprie. Se vinde utilat și mobilat complet. Zona este foarte liniștită și are multe spații verzi, parcuri în apropiere. Se află aproape de mijloacele de transport în comun, fiind accesul ușor la zonele de interes ale orașului. Preț: 100000 euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro